Bine ați venit!

     Școala Sfântul Iacob este o familie iubitoare dedicată educației prin credință creștină ajutându-ne pe fiecare dintre noi să ne descoperim drumul în viață.

     Piatra de temelie a acestei școli a fost pusă acum 16 ani. Credem că prin educația creștină copiii sunt pregătiți pentru viață. Copiii sunt educați într-un mediu care îl are pe Isus Cristos în centru, învățând să crească în relație personală cu Dumnezeu și cu ceilalți.
     Credința noastră în Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt și într-o viață demnă se reflectă în tot ceea ce facem.

     Școala noastră se străduie să ofere un învățământ de calitate pentru că astfel, copiii să poată ajunge la cele mai înalte standarde.  Școala Gimnazială "Sfântul Iacob" din Câmpulung Muscel se numără printre primele instituții de învățământ din țară cu caracter privat. Copiii din școala noastră s-au remarcat în fiecare an prin rezultate bune și foarte bune atât la învățătură cat și în cadrul activităților extrașcolare și extracurriculare.

     Talentele și capacitățile copiilor sunt recunoscute și dezvoltate într-o atmosferă pătrunsă de spiritul de libertate și iubire.
Prin tot ceea ce facem oferim egalitatea șanselor prin educație. Familia și școala se completează reciproc în procesul de modelare și educare.

Școala funcționează în baza :

  • AUTORIZAȚIEI DE ÎNCREDERE Nr.4146/27.07.1999 pentru învățământul preșcolar și învățământul primar
  • AUTORIZAȚIEI DE ÎNCREDERE Nr.152/06.06.2002 pentru învățământul gimnazial 
  • O.M.E.C.T.PRIVIND ACREDITAREA Nr. 3987/13.05.2008

     Activitatea instructiv educativă:
- respectă programele școlare prevăzute de Curriculumul Național
- este desfășurată de cadre didactice competente, calificate, cu experiență, care participă la programele de perfecționare și formare continuă. Cadrele didactice aparțin următoarelor categorii: titulari în sistem, titulari ai școlii, suplinitori, asociați
- este coordonată de Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Ministerului, Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului
- este supusă evaluării periodice din partea A.R.A.C.I.P.

     Școala percepe o taxă lunară accesibilă pentru toate familiile preșcolarilor sau elevilor înscriși. Familiile defavorizate, însă, sunt scutite de această taxă și beneficiază de sprijin din parte persoanei juridice fondatoare, Asociația "Inimă Deschisă".

     Înscrierea în școală se face necondiționat și în funcție de numărul de locuri, respectând criteriile proprii elaborate și aprobate de Consiliul de administrație, prevăzute de Regulamentul Intern.

     Școala Gimnazială “Sfântul Iacob” este recunoscută ca o școală cu predare intensivă a limbii engleze.

copyright © 2013 - Școala Gimnaziala "Sfântul Iacob"